S*Ayamara's Matte, Husse, Lill matte, Huset, Tillbyggnad av Huset

 Vi som har S*Ayamara's Norska Skogkatter heter Ramona Stenborg och Björn Jonsson.
Vårat stamnamn fick vi registrerat i Sverak 2004-02-10.

Vi var först och främst ute efter en honkatt, men i brist på honkatter just då, så hittade vi våran Apollo och vi föll totalt för honom. Han flyttade in till oss den 15 augusti år 2003. Och då var det inte tänkt att vi skulle ställa ut eller ha någon uppfödning. Vi skulle bara testa en gång och se hur det gick..... Nu är vi helt fast, och för oss är utställningarna både viktiga och roliga. Man träffar så mycket trevligt folk och man skapar sig nya vänner och bra kontakter.
Vi hade inte tänkt att vi skulle ha några fler katter, men vi kände att Apollo behövde sällskap när vi arbetade. Så vi slog två flugor i en smäll.
Vi valde att köpa en hona som vi kan ha till sällskap och till avel. Så då hittade vi Indis i Avesta och hon flyttade till oss den 31 oktober år 2003.
Men ska man ha uppfödning så måste man nästan ha två honor som man kan ha i avel. I mitten på år -2004 bestämde vi oss för att vi skulle ha en hona till. Men denna gången var vi låsta av färg. Vi ville ha amber, svartsilver, blåsilvertabby helst utan vit. Och var det med vit så skulle det vara helt perfekt.
Vi leta och leta och till slut såg vi att S*Tassajara's skulle ha kattungar. Som vanligt så har Greta stor efter frågan på sina vackra katter, men vi hade sådan tur att några hoppade av. Och turen kom till oss. Vi blev ägare av Singha hon flyttade till oss under våren år -2005.
Singha hade även sådan tur att vi hade våran första kull då och dom var 9-10 veckor när hon flyttade till oss. Så hon kom snabbt in i gänget här hemma. Tänk att ha sådan tur att få komma till en ny familjs som har egna kattungar.

Målet är att vi ska en liten uppfödning 1-2 kullar per år. Och vårat mål är att föda upp katter med bra temperament, kraftig benstomme och en bra look.